.

.

Erdei Farkas Vízálló Ideiglenes Tetoválás, Fekete Tinta Test Művészeti Kar Hüvely Tetoválás A Férfiak, A Nők, A Víz Transzfer Tetoválás Matrica

Erdei Farkas Vízálló Ideiglenes Tetoválás, Fekete Tinta Test Művészeti Kar Hüvely Tetoválás A Férfiak, A Nők, A Víz Transzfer Tetoválás Matrica

HUF 232.20

Elérhetőség
A termék elérhető


Mi Biztosítja A Legjobb Minőségű!!
1 DB Erdő Farkas Vízálló Ideiglenes Tetoválás, Fekete Tinta Test Művészeti Kar Hüvely Tetoválás A Férfiak, a Nők, a Víz Transzfer Tetoválás Matrica
Méret : 21*15cm
Kérjük, hagyj üzenetet, hogy mondd meg nekünk a választott stílus : Fekete digitális modell
Például : HB-266,HB-496
Ha nincs üzenet, akkor elküldjük a fő kép tetoválás neked
Abban az esetben, része modellek is kifogyott, fenntartjuk a jogot, hogy küldje el ezt a tételt, véletlenszerűen.Köszönöm!
Visszajelzés :
Kedves vásárlók, értékeljük, az üzleti, ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük, hagyjon egy pozitív visszajelzést. A rendszer automatikusan ugyanezt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, első, egyszerűen elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést nem tudom megoldani a problémát.
Lépjen kapcsolatba velünk :
Kérjük, forduljon hozzánk bármilyen észrevétele, kérdése, vagy javaslata van, mi lesz boldog, hogy segítsen. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba bármilyen segítséget, vagy kérdése. A mail is válaszolt számított 1 munkanapon belül. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a mail box nem blokkolt / szűrt a maileket.
Meg fogjuk próbálni a lehető legjobban szolgálni, bármilyen kérdés / probléma. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a Negatív / Semleges Visszajelzést, vagy nyissa meg minden esetben.
Megerősítjük, a fizetés, az átutalás dátuma, 2-4 munkanapon belül; tesszük közzé a projekt, a levegőben mail csomag (körülbelül 18-38 nap ,elemek érhető el). (Vasárnap,szabadságon vagyunk), de az ünnepek, vagy amennyiben a projekt a találkozások vis maior késleltetheti egy pár napig.

Bejelentett specifikációk

Márka Név:
GoldOcean
Modell Száma:
HHB-845
Méret:
21*15CM
Típus:
Ideiglenes Tetoválás

Az áru kiegészítései