.

.

HSS Kobalt Fúró CNC Spirál Fúró Fúró Rozsdamentes Acél Méret: 8Mm

HSS Kobalt Fúró CNC Spirál Fúró Fúró Rozsdamentes Acél Méret: 8Mm

HUF 477.90

Elérhetőség
A termék elérhető

Használata M35 kobaltot tartalmazó, nagy sebességű acél marás,vákuum-hőkezelése. A fej különleges csiszolás penge,magas keménységű,amikor a fúrás a munkadarab anyaga,kiváló feldolgozási teljesítmény. Fúró sütés feldolgozás,magas kopásállóság, alacsony súrlódási együttható. A 135° - os dupla apex Szög teljes játszani, hogy a self-központosító teljesítmény,anélkül, hogy a már meglévő aljzat,fejezd be a munkát több, gyorsan, pontosan. M35 kobaltot tartalmazó, nagy sebességű acél fokozza a hő ellenállás, valamint meghosszabbítja az életet,add core vastag szerkezet biztosítja kívül kicsit termékek forgácsoló erő,az első választás feldolgozása rozsdamentes acél vékony lemez fúrása. Lehet használni, mint például a kéz, elektromos fúró,pad gyakorlat vagy radiális fúró,speciális tartós. Használata M35 kobaltot tartalmazó, nagy sebességű acél marás,vákuum-hőkezelése. A fej különleges csiszolás penge,magas keménységű,amikor a fúrás a munkadarab anyaga,kiváló feldolgozási teljesítmény.
Fúró sütés feldolgozás,magas kopásállóság, alacsony súrlódási együttható.
A 135° - os dupla apex Szög teljes játszani, hogy a self-központosító teljesítmény,anélkül, hogy a már meglévő aljzat,fejezd be a munkát több, gyorsan, pontosan.
M35 kobaltot tartalmazó, nagy sebességű acél fokozza a hő ellenállás, valamint meghosszabbítja az életet,add core vastag szerkezet biztosítja kívül kicsit termékek forgácsoló erő,az első választás feldolgozása rozsdamentes acél vékony lemez fúrása.
Lehet használni, mint például a kéz, elektromos fúró,pad gyakorlat vagy radiális fúró,speciális tartós.
Átmérő : 8 mm-es
Anyag : M35 kobaltot tartalmazó, nagy sebességű acél
Szín : Sárga
A csomag tartalmazza :
1 x HSS Kobalt Fúró
Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők okozhat a szín, a tárgy, a kép egy kicsit más, mint a valóság. A mérés megengedett hiba +/- 1-3 cm.

Bejelentett specifikációk

Típus:
Twist Fúró
DIY Kellékek:
Elektromos
Modell Száma:
8 mm-es
Anyag:
A Nagy Sebességű Acél
Használat:
Fém Fúró
Hossza:
8 mm-es
Márka Név:
JAKEMY

Az áru kiegészítései