.

.

12 Lyuk 48tone Kromatikus Szájharmonika Szakmai Armonica Cromatica 12 Lyukak szájharmonika Fafúvós Hangszerek

12 Lyuk 48tone Kromatikus Szájharmonika Szakmai Armonica Cromatica 12 Lyukak szájharmonika Fafúvós Hangszerek

HUF 11947.00
HUF 15930.00
-25 %

Elérhetőség
A termék elérhető


12 Lyuk 48tone Kromatikus Szájharmonika Ezüst Harmonika Cromatica Szakmai Armonica Cromatica12 Lyuk, 48 hang Kromatikus Szájharmonika
Több Termék,Kérem Látogasson El Üzletünkbe :
Mi csak eladni versenyképes termékek.Kérjük, ne hasonlítsd a termékek más, alacsony ár termékek minden termék ellenőrizni fogják a hang profi zenész a fenti 4-szer, mielőtt warehouseout, nem fogjuk küldeni a minősített termékeket vásárlók,nyugodtan vásárolni,azt kapja, amit fizetni kell!
Szín választhat : ezüst,
Kulcs opcionális : C-1, D-4 .
Van két fajta a forma, a másik a Kínai szó, a harmonika fedezi, a másik típus az angol szó a borító, kérem hagyja el, masszázs, hogy mondja meg, melyik típus szeretne vásárolni, amikor parancsot, egyébként a kiszállítást véletlen, köszönöm a megértést!
A harmonikát fogja szállítani a gyanta mezőbe, majd egy tisztítókendővel.
Egy kromatikus szájharmonika egyenlő egy közös harmonika 12 kulcsokat.Tehát ez a fajta harmonika lehet játszani a zene, a dallam, a zenei skála sorban ugyanazt a fekete-fehér billentyűk a zongora , lehet önkényes moduláció. Minden lyuk belsejében két reed egy csapás, majd egy szar, Szóval minden lyukat tud kiejteni négy dallamot. A tetején a fúvókát sürgősen csík(más néven inflexiós gombot, vagy inflexiós soundboard), Nyomja meg a nyomja sáv, ha játszik, lehet, hogy az eredeti hang emelkedik fél fokkal, tegye le a csík, akkor állítsa vissza az eredeti hangot.
Leírás :
1,Importált foszfor bronz reed(Hang Tavaszi) : Réz tartalom 99.99%,anticorrosion,antifatigue a világosabb tónus.
2,Németország berendezés : A Kínai-német vegyesvállalat DMG CNC egyengető tavaszi gép,garancia a hang tavaszi intonáció.
3, Sűrűsödik a Réz lemez, 1mm réz lemez teszi a harmonika hangja, több tiszta, dallamos.
4,Borító : megvastagodhat RÉZ fedő,finom nyomtatás, design, elég keménység,ez nem könnyű, hogy deformálja a hosszú ideje játszik.
5, Érzékeny inflexiós gombot, majd lyukat :
Magas keménységű réz inflexiós kulcsok,szilárd, nem deformáció, kapcsoló normális hang, illetve kromatikus, képes lejátszani bármilyen összetett zenét.
6, A multi-pont támogatása design hátsó oldalán, szilárd, tartós.
7, Különleges harmonika fejét.
8,A tökéletes folyamat.Használata UNTEX tárolt energia hegesztő,hegesztő harmonika hangja tavasz, guaranteefastness a tavasz, ha játszik.Használja a digitális flash hangszer, hogy teszteljék a harmonika 8-szor, biztosítása, a hanglejtés, a termékek.
Mi Fogja Megoldani Minden Számít, Lehet, Hogy Megfeleljen a Mi dolgunk!
Én Hiszem, hogy Isten Használja a Szíve, hogy tegyen meg Mindent!
Végre szeretném, ha egy szép vásárlás itt!
Minőségi Garancia : Mi kell a szakmai QC csapat, hogy a magas színvonalú termékek, megfelelő csomagolás, minden szállítmány.Biztosak vagyunk benne, hogy a zenei eszközök pontos hang,vonzó hang,sima teljesítmény, elegáns megjelenés.Minden egyes termék lesz ellenőrzött, bevizsgált szállítás előtt,ezért felajánljuk, hogy a termék jó minőségű, de alacsony ár,azt hiszem, akkor egy elégedett termék tőlünk.

Bejelentett specifikációk

Modell Száma:
0024 Kromatikus Szájharmonika
Kiejtés Módszer:
Kromatikus
Márka Név:
SevenAngel
Típus:
12 Lyuk Szájharmonika
Borító Anyag:
Krómozott Réz Tábla
A Test Anyaga:
Fém
Száma Furat:
12
Hang:
C
Kulcsok száma:
12
Méret:
160mm*40mm*27mm
Nettó tömeg:
320g
kulcs:
C1-D4
Név:
12 Lyuk Kromatikus Szájharmonika

Az áru kiegészítései